top of page

Adress

Industrigatan 4b
112 46 Stockholm

08 - 651 00 80

 

Skicka en offertförfrågan.

Vi som jobbar här.

Om kontoret

Eppens Arkitektur grundades 1989 och är baserat på Kungsholmen i Stockholm. Vi är idag 9 medarbetare.

 

Vi har en medveten strävan att arbeta med många olika sorters projekt: kontoret har erfarenhet från nybyggnation av kommersiella fastigheter, privata villor, fritidshus och industribyggnader samt stor kunskap om till- och ombyggnation av kulturhistoriskt känsliga miljöer. Detta arbetssätt skapar en korsbefruktning som berikar de olika projekten.

 

I våra projekt strävar vi efter, och har stor vana, att ta ett helhetsansvar för projekten från skiss till färdig byggnad och i alla skalor från möbeldetalj till stadsplanering. Vi arbetar följsamt utifrån beställarens och projektets förutsättningar för att skapa robusta och långsiktiga arkitektoniska kvaliteter vad gäller gestaltning, hållbarhet och ekonomi.

 

Vi strävar efter att ge rummet karaktär och tydlighet genom en noga avvägd material- och färgpalett, där formen förstärks och samspelar med sin omgivning på ett avvägt sätt. Arkitektur skall kännas självklar.

 

Vi har förmånen att vara husarkitekter åt Kårhuset vid KTH samt Industrivärdens jugendfastighet på Storgatan 10 där vi även har svarat för stora, komplicerade och finkänsliga ombyggnationer och restaureringar. 

Anchor 1

Rolf Eppens

VD/Arkitekt SAR/MSA

Arvid Jansson

Arkitekt MSA

Johan Nilsson (föräldraledig)

Arkitekt MSA

MONA-2_edited_edited_edited.jpg

Mona Chollet

Arkitekt HMONP

salome_edited_edited.jpg

Salomé Martins

Arkitekt MSA

jacob.png

Jacob Stening (föräldraledig)

Arkitekt MSA 

maria.png

Maria Blanco Matilla 

Arkitekt SAR/MSA

bottom of page